facebook

About The Author

Related posts

2 Comments

 1. Mira Lazic

  Draga Aleksandra,

  svaka cast na emisijama , na nacinu kako ih vodite i sto odrzavate dobru koncentraciju slusalaca. Moj omiljeni predmet je bio istorija, medjutim, vise sam volela Istorijsku citanku nego oficijelnu knjigu istorije.Tako me odusevljava ovaj nacin predavanja, koji ide po dubini i otkriva ono sto suvoparna istorija skriva. Predpostavljam da su i lilustracije tekstova na ovom sajtu vasih ruku delo, neobicne, nesvakidasnje i na tome cestitam. Veliki pozdrav.

  Reply
  1. Александра Миленковић

   Хвала ти на лепим речима, Миро.
   Трудим се да извори заиста буду валидни, чињенично утемељени, те на основу њих и да склопим целовиту причу о одређеној теми.
   Официјелне књиге историје за основну и средњу школу би заиста биле преобимне и пренатрпане, када би у њу ставили све што је познато у вези сваког догађаја који се одиграо, или сваке личности која се појавила на тој позорници. Зато ту јесу историјске читанке и друга грађа за све оне људе, који би дубље да се позабаве том тематиком.
   Да, за сам блог лично бирам фотографије, сходно тематици текста, или поруци коју исти шаље. Понекад их направим, понекад убацим и своје фотографије, понекад апстрактне радове разних уметника, а неретко користим и фотодокументацију доступну јавности. Драго ми је да ти се допада све то. Велики поздрав теби и твојој породици.

   Reply

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

 

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.